Staprevalidatie

Zebris FDMT

zebris fdmt

De Zebris loopband met ingebouwde drukplaat zorgt ervoor dat u binnen enkele seconden een compleet rapport hebt van het stapproces van uw patiënt. De meer dan 5000 ingebouwde gecalibreerde sensors in een loopvlak van 150 x 50 cm zorgen voor een uiterst accurate weergave. Bovendien is de integratie van video en/of EMG mogelijk.

Afzonderlijke krachtenplaten met diverse afmetingen ook verkrijgbaar.Bezoek de Zebris Treadmill website of download de PDF brochure hier pdfpdf


Zebris Rehawalk

zebris rehawalk

De druksensoren in de loopband meten het huidige gangpatroon. Via de software kan dit individuele gangpatroon gecorrigeerd en geleidelijk genormaliseerd worden. De patiënt krijgt de opdracht om op de geprojecteerde voetstappen te stappen.  Het programma kan continu alle stapparameters aanpassen, via de geprojecteerde voetafdrukken.

Een virtueel wandelparcours op groot scherm maakt de training extra motiverend en levensecht.

Bezoek de Zebris Treadmill website of download de PDF brochure hier pdf


H-P-comsos RoboWalk

h-p comsos

De Robowalk wordt gebruikt voor ondersteuning en correctie van het looppatroon, waarbij assistentie van de therapeut tot een minimum beperkt wordt. Met de elastische “assistentie” wordt een vloeiend, natuurlijk stappatroon geoefend.

Bezoek de H-P-Cosmos website of download de PDF brochure hier pdf


HydroPhysio

hydrophysio

Dit unieke “loopband-onder-water” systeem creëert de ideale omgeving voor gewichtscompenserende oefeningen door de combinatie van de opwaartse druk van het water en de klassieke loopbandtherapie. Vele studies hebben reeds aangetoond dat revalidatie in water meerdere therapeutische voordelen biedt.

Bezoek de Hydrophysio website of download de PDF brochure hier pdf