AnkleMotus

AnkleMotus

Revalidatierobot voor enkelgewricht
AnkleMotus™ M1-A is gericht op revalidatie van het enkelgewricht. Hij is ontworpen op basis van de beweging van de enkel. De robot richt zich op spierversterking van de onderste ledematen om neuroplasticiteit teweeg te brengen in de spiergroepen die betrokken zijn bij het lopen en zo het lopen weer mogelijk te maken.

Belangrijkste kenmerken:
Multifunctioneel
AnkleMotus™ M1-A is geïntegreerd met verschillende functionele workouts die geschikt zijn voor gebruikers met spierkracht tussen 0 en 5. Het implementeert de revolutionaire behandeling waarbij training van bewegingscontrole wordt gecombineerd met cognitieve training en spierkrachttraining met ADL-training.

Gemakkelijk te begrijpen grafische rapportage
Het apparaat kan de prestaties van een gebruiker vanuit verschillende invalshoeken meten, waaronder bewegingsbereik, kracht, cognitie, reactietijd en meer. Automatisch gegenereerde trainingsrapporten bieden meetbare resultaten voor de gebruiker en de therapeut.

Interactieve gamification-ervaring
Gediversifieerde games kunnen verschillende realistische scenario's simuleren door visuele, auditieve en kinesthetische input te combineren om de gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen en de actieve deelname van de gebruiker te motiveren. Vergeleken met het conventionele revalidatieproces, dat saai kan zijn, kan de gebruiker nu deze barrière overwinnen door zijn revalidatieproces spelenderwijs te voltooien.

Geavanceerde force feedback technologie
Met 's werelds meest geavanceerde force feedback-algoritme en krachtige engine kan AnkleMotus™ M1-A de hand van een therapeut simuleren, waardoor therapeuten 1 miljoen repetitieve bewegingen per jaar besparen.