ReoGo

Volledig gemotoriseerde en ergonomische robotarm (ontworpen door vooraanstaande therapeuten), samen met geavanceerde software die gepersonaliseerde, patiëntspecifieke oefeningen en boeiende games combineert. Motorika's innovatieve ReoGo ™ is een zeer effectief robotsysteem voor therapie van de bovenste ledematen.

Dit draagbare en gebruiksvriendelijke platform vergemakkelijkt twee- of driedimensionale bewegingen, waardoor patiënten die een beroerte of ander neurologisch letsel hebben gehad de hersenen in essentie kunnen herscholen via gemeten repetitieve beweging en geavanceerde biofeedback.
Aan de basis van de behandelingsmodaliteit ligt het klinische principe dat zorgvuldig ontworpen, herhaalde en geleide neuromusculaire training het leren bevordert en de corticale reorganisatie bevordert, wat op zijn beurt bijdraagt tot functioneel herstel. Als een robot-geassisteerd apparaat biedt de ReoGo ™ tot tien keer meer herhalingen per sessie dan een gemiddelde niet-robotische behandeling, waardoor het herstel en de behandelresultaten worden verbeterd.