SilverFit Mile

SilverFit Mile

Bijna iedereen heeft vroeger wel gefietst. Fietsen is dan ook een heel toegankelijke manier om ouderen te laten bewegen. Helaas is het niet altijd haalbaar om naar buiten te gaan, en op een hometrainer of Motomed fietsen is een stuk minder leuk.
De SilverFit Mile toont een film, zodat de ervaring van buiten fietsen zo dicht mogelijk benaderd wordt. Interactief fietsen leidt tot hogere therapietrouw en betere uitkomsten. De SilverFit Mile kan op iedere hometrainer of actief-passief trainer worden aangesloten. Wij maken van iedere fiets een videofiets!
Bewoners of bezoekers kunnen de SilverFit Mile zelfstandig gebruiken in een oefenzaal of beweeghoek in een centrale ruimte. Het is ook mogelijk om twee fietsen naast elkaar te zetten zodat je bijvoorbeeld met de kleinkinderen een tochtje kunt maken.
Het allerleukst is vaak om door de eigen straat te fietsen, of precies op de plek waar je een keer op vakantie bent geweest. Daarvoor hebben we een unieke oplossing ontworpen: de SilverFit Mile kan worden gekoppeld aan Google Streetview, zodat het mogelijk is om met een paar muisklikken (bijna) overal op de wereld te fietsen!