SIMI Aktisys 2D en 3D

SIMI Aktisys 2D en 3D

Simi aktisys is de snelste en makkelijks manier om dynamische bewegingen te analyseren. Het systeem maakt gebruik van LED markers die automatische door de software herkend worden. Hierdoor kunnen real time de data worden weergegeven. Ook real time (audio) feedback behoren tot een van de mogelijkeden.

Met het volledig automatisch volgen van gekleurde LED-markeringen, vermindert de Simi Aktisys de analysetijd en levert een betere gegevenskwaliteit voor uw werk. De software maakt gebruik van de meest recente beschikbare technologie en blinkt uit in gebruiksvriendelijke eigenschappen. Kleine markeringen bevinden zich op de camerabeelden, vastgelegd tijdens de opname en de resulterende gegevens staan onmiddellijk ​​tot uw beschikking. Als gevolg hiervan zijn snelle analyses met betrouwbare gegevens en oplossingen voor biofeedback mogelijk.
Aktisys is beschikbaar in de 2D-versie - de 2D-parameters worden berekend op basis van een camerabeeld of de 3D-versie - met behulp van 2 gekalibreerde camera's berekent het systeem 3D-gegevens (nauwkeuriger gegevens en berekening van parameters in het transversale vlak).