Smartjump


Diverse mogelijkheden: gebruik SMARTJUMP voor alle springactiviteiten - enkelvoudige sprong, meerdere sprong of getimede protocollen zoals de Bosco-tests zijn allemaal binnen handbereik. Voeg matten samen voor meerdere landingsgebieden of om grondcontact en vluchttijden te meten in sprinttoepassingen. Voer meerdere springposten gelijktijdig uit vanaf je telefoon of tablet voor een competitieve trainingsomgeving, allemaal met realtime feedback.

Real-time biofeedback: programmeerbare visuele en audiofeedback over een reeks variabelen tijdens elke springset. Feedback zo direct dat atleten zich in de lucht kunnen aanpassen. Zodra de atleet de grond verlaat, ontvangen ze feedback en kunnen ze hun techniek bij elke landing aanpassen.

Krachtige Monitoring Tool: Tracking contacttijd en reactieve sterkte-index (RSI) is een snelle en effectieve tool voor het monitoren van vermoeidheid en de bereidheid van sporters. Eenvoudig in gebruik, vereist geen kalibratie en is gemakkelijk mee te nemen wanneer uw atleten op pad gaan.