DST Triple Pro

DST Triple Pro

De DST8000 Triple Pro combineert drie apparaten in één:

een verstelbare trap om trappen op en af ​​te lopen

een loopvlak met aanpasbare hellingsgraad

een volledig horizontale parallelle barren
Het gestroomlijnde, veelzijdige ontwerp van het apparaat simuleert alledaags stedelijk terrein - waardoor patiënten op verschillende hellingen, trappen en gangen kunnen trainen en oefenen zonder van uitrusting te hoeven veranderen.

Gemakkelijk aan te passen en te bedienen
Met een druk op de knop kunnen therapeuten de hellingsgraad en de hoogte van de trap aanpassen. Patiënten profiteren van een optimaal trainingsregime, wat leidt tot verbeterde prestaties in minder tijd en moeite.

Het Pro-systeem:
Bewaakt, volgt en toont het lopen en de prestaties van de patiënt terwijl alle aspecten van de DST Triple worden geoefend. De 3-in-1 unit meet, toont en documenteert alle behandelsessies, waaronder:

Tijd die nodig is om over de parallelle barren te lopen

Traphoogte en tijd die nodig is om te klimmen

Hellingsgraad en tijd die nodig is om te lopen

Voordelen van het Pro-systeem

Bewaakt, registreert en toont de prestaties van de patiënt tijdens eerdere en huidige behandelsessies. De geregistreerde gegevens zijn onder meer de behandelingsdata, de hoogte van de trappen en de tijdsbestekken van de patiënt voor beklimmingen en afdalingen.

Met een klik op de knop wordt de voortgang van de patiënt weergegeven als een grafiek met alle eerdere sessies.

Genereert voortgangsgrafieken voor de patiënt, met de mogelijkheid om de resultaten per e-mail naar medisch personeel te sturen voor beoordeling en evaluatie.

Creëert een duidelijk en objectief document voor fysiotherapeuten, patiënten, artsen en verzekeraars, om het trapgebruik en de loopmogelijkheden van de patiënt te evalueren.

Creëert de "DST-factor" van een patiënt, een unieke parameter die de huidige status van de patiënt en het geschatte potentieel voor toekomst

De DST Triple is ook zonder Pro-systeem te bestellen