RBM - Cyclus2 - Standaard versie - Model 2022

RBM - Cyclus2 - Standaard versie - Model 2022

Al dan 40 jaar vertrouwen sportwetenschappers, sportartsen, coaches en topsporters op de innovatieve kracht van de Cyclus 2-ergometer voor prestatieanalyse en training. Of het nu gaat om een ​​ergometer voor gestandaardiseerde tests of als een trainingsapparaat voor de ontwikkeling van sportspecifieke kwaliteiten, zoals aerobe kracht, sprintkracht of maximale trapfrequentie - de Cyclus2 vormt de bovenste benchmark voor ergometers in de wielerwereld. De Cyclus 2-ergometer is uitgerust met de modernste elektronische en informatietechnologie en biedt uitstekende, nauwkeurige en betrouwbare resultaten met het hoogste niveau van functionaliteit, variabiliteit en gebruikersvriendelijkheid.
Cyclus 2 is uniek in zijn soort. De atleet kan de testen namelijk uitvoeren op zijn eigen fiets en door een belasting tot 3000W kunnen er zeer specifieke testcondities worden gecreëerd. Doordat het frame een zijwaartse kantelbeweging toelaat, ontstaat er een zeer realistische rijstijl. Alle gekende kracht –en diagnostische testen zoals OBLA, Conconi, Wingate, PWC enz. zijn voorgeprogrammeerd. Uiteraard kunnen uw eigen protocollen ook worden toegevoegd.

De nieuwste generatie (2019) biedt een uiterst eenvoudige montage voor alle moderne fietsen (incl schijfremmen) zodat er zeer snel en eenvoudig gestart kan worden met testen of trainen.