Zebris Platform PDM voor balans en houding-analyse

Zebris Platform PDM voor balans en houding-analyse

Gebaseerd op de beproefde Zebris-drukverdelingsmeettechnologie werd de bestaande FDM-platformlijn aangevuld met de PDM-lijn. De nieuwe generatie drukverdelingsmeting - gereduceerde constructiehoogte, hoge meetfrequentie en mobiele applicatie biedt nieuwe mogelijkheden voor positionering, roll-off en ganganalyse.

De uiterst nauwkeurige en robuuste Zebris PDM-C en PDM-XC meetplatforms bevatten een groot aantal individueel gekalibreerde capacitieve druksensoren en analyse van de statische en dynamische drukverdeling onder de voeten bij het staan en lopen.
Voetafwijkingen, voetfunctie, houding en balans kunnen worden geanalyseerd. Ieder aantal stand- en afroltesten kunnen direct na elkaar worden uitgevoerd.
De resultaten zijn beschikbaar in configureerbare evaluatierapporten. De meetplatforms hebben standaard een videosynchronisatie-uitgang en zijn daarom voorbereid voor aansluiting van de optioneel verkrijgbare SYNCCam camera. De bediening is uitsluitend via een USB-kabel. Een aparte voedingseenheid is niet nodig.
Met een optionele softwaremodule is een coördinatie- en balanstraining mogelijk met verschillende moeilijkheidsgraden.


Sensor gebied: 122 x 47, 4 cm, 8064 sensoren.

Sensor resolutie: 1/3".

Meetsnelheid: 120 Hz.
Brochure