Profit Software

All-in-one Software voor een volledig beheer van de revalidatie- en trainingstrajecten in uw centrum/praktijk.

Plannen en beheer revalidatietrajecten:
Snel en eenvoudig trainingsplannen bewerken met een paar klikken. Er kunnen zowel programma's voor krachttraining, cardiotraining alsook functionele oefeningen ingebracht en geprogrammeerd worden. Bovendien kan je ook oefeningen integreren op andere niet geconnecteerde toestellen. Import van gegevens mogelijk via XML en HL7.

Opvolging, Anamnesis en metingen:
Het systeem houdt patientgegevens, gezondheidsinformatie, risico's, trainingsdoelen, .. overzichtelijk bij. De therapeut kan ten allen tijde bijkomende opmerkingen invoeren die zichtbaar kunnen gemaakt worden voor patiënten.

Testing:
De combinatie tussen de software en Emotion cardio-toestellen zijn ideaal om IPN-tests uit te voeren. Alle relevante klantgegevens worden automatisch aangepast voor testvoorbereiding. Met slechts één klik is de test klaar. Bovendien is er ook mogelijkheid tot integratie van modules voor krachttesten (bvb Back-check en Leg- check).

Documentatie en evaluatie:
De software bevat gedetailleerde overzichtelijke rapporten om de evolutie van de patienten nauw op te volgen. Evaluaties kunnen per machine en voor de hele sessie en grafische visualisatie van evolutie over de sessies. Alle data is beveiligd en GDPR-overeenkomstig opgeslaan.

ProFit Trainer App
App beidt de mogelijkheid aan de therapeut om met tablet door de oefenzaal te wandelen en direct aanpassingen te doen waar nodig. Alle data komt vanuit server in praktijk/ziekenhuis dus niet in cloud (geen risico tot patiënten gegevens op internet (GDPR!)). Optioneel ook mogelijkheid tot een Member app die telerevalidatie ondersteunt.