NEOFECT Rapael Smart Board

NEOFECT Rapael Smart Board

RAPAEL Smart Board is een medisch hulpmiddel dat toegankelijk is voor elke patiënt die beperkingen heeft aan functionele bewegingen als gevolg van schade aan hun schouder of ellebooggewrichten met als doel het verbeteren van het bereik van de functionele arm.
Er zijn twee doelen van de games beschikbaar met RAPAEL Smart Board: het bereik van de actieve gewrichtsbeweging en het besturingsvermogen verbeteren. Met RAPAEL Smart Board kunnen patiënten interessante en duurzame rehabilitatie uitvoeren via verschillende trainingsspellen. Er zijn verschillende trainingsinhouden die zijn ontworpen voor de verbetering van het bewegingsbereik en het besturingsvermogen van actieve gewrichten. Bovendien past RAPAEL Smart Board de moeilijkheidsgraad van het spel automatisch aan in overeenstemming met de huidige status van de gebruiker, waardoor persoonlijke training mogelijk is.
Bij het uitvoeren van revalidatie is een objectieve evaluatie even belangrijk als de training zelf. RAPAEL Smart Board biedt een op gegevens gebaseerd evaluatieprogramma, gebaseerd op hersenwetenschappen, revalidatiewetenschappen en klinisch onderzoek.

Pakket bevat:
- Smart Board
- Rapael software
- 32 inch scherm
- Android PC
Brochure