Luna EMG

Luna EMG

Luna EMG is een revolutie in neurorevalidatie en orthopedische therapie. Luna EMG gebruikt reactieve elektromyografie om de sensorimotorische cortex te trainen. De beweging van de patiënt is actief - gebaseerd op bio-elektrische signalen (EMG) die zijn verkregen uit de spieren van de patiënt. Het is vooral effectief bij patiënten met klinische zwakte, waardoor meer werving van motorische eenheden mogelijk wordt tijdens spieractivatie.
Dankzij Luna's gepersonaliseerde en automatische trainingsprogramma's doet u minder lichamelijk werk. Luna EMG biedt een alles-in-één oplossing voor kinesitherapie met een groot aantal uitwisselbare uitbreidingen. Omdat het gemakkelijk te verplaatsen is, kunt u het in de kamer van de patiënt gebruiken.
Met het ingebouwde 6-kanaals elektromyogram, geïntegreerde torsiesensor- en positiemetingen, biedt Luna u de mogelijkheid om gespecialiseerde, klinische evaluaties te geven die u in pdf of CSV kunt exporteren.
De belangrijkste indicaties zijn:

Verhoging van de spierkracht

Verhoging van bewegingsbereik

Verhoging van de coördinatie
Dat betekent dat ze vooral handig is bij de volgende patiënten:

Hartinfarkten

Onvolledige letsels van het ruggenmerg, spina bifida

Multiple sclerose, ALS

Duchenne's, spinale spieratrofie

Bekkenbodem (incontinentie)

Botbreuken

Herstel na de operatie
en meer ...

Met krachtsensitieve trainingen kan u werken met alle soorten patiënten, te beginnen met gewichtsverlichting en tot 60 Nm weerstand. U kunt de volgende oefeningen gebruiken:

Isokinetiek met gefixeerde maximale snelheid: dynamische antagonistomkering, proprioceptie

Isotonisch met een vast gericht richtingskoppel

Isometrisch met vaste ledemaatpositie

Elastische simulatie
Brochure