MedBike

Het medBike concept : Professionele bewegingstherapie voor particulieren en professionelen.
Bewegingstherapie kan gebruikt worden door particulieren thuis , of kan geïntegreerd worden in professionele bewegingstherapie. Aldus kan het medBike concept gebruikt worden in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en ontwenningsklinieken voor geriatrische, pediatrische en ook orthopedische behandelingen.

De medBike is uitgerust met het gepatenteerde “Continuous Control System” waardoor een constante Watt gecontroleerde weerstand mogelijk is, rekening houdend met de inbreng van de gebruiker. Dit is een veilige en zachte, doch effectieve manier voor personen met een fysieke beperking om spieren en botten te stimuleren, en om opnieuw in beweging te komen na een periode van inactiviteit.

De medBike is speciaal ontworpen als een toestel voor bewegingstherapie. Het maakt niet uit of de medBike gebruikt wordt bij bewegingstherapie thuis , of door mensen met een beperking of rolstoelgebruikers. De medBike is veilig en effectief voor iedereen die het toestel kan gebruiken

De medBike biedt een variatie in functionele therapieën:

Actieve functie : Bewegingstherapie enkel gebaseerd op de inbreng van de gebruiker.

Passieve functie : bewegingstherapie enkel gebaseerd op gemotoriseerde beweging.

Helptrapfunctie : Bewegingstherapie gebaseerd op een combinatie van de gebruikersinbreng en motorondersteuning.

medBike App
De medBike is compatibel met uw tablet (IOS en Android). Download de App en verbind deze met de medBike via Bluetooth. Dit opent een overvloed aan nieuwe motivatie perspectieven terwijl u oefent. Bovendien kunnen mensen die assistentie nodig hebben veilig oefenen, zonder continue fysieke supervisie.


670 x 553 x 1006 mm (L x B x H)

Volledig metalen kader

Veiligheidspedalen

Aanpasbare crankradius

Anti-allergische grip

Telescopische stuurstang

Duurzame transportwieltjes

34 kg (netto gewicht)