Motion Body 900 MED free standing

Motion Body 900 MED free standing

De motion body 900 is een onmisbaar onderdeel van holistische training of uitgebreide oefentherapie. Dit apparaat is ideaal voor actief werken aan de bovenste extremiteiten. Het kan worden gebruikt voor training van het uithoudingsvermogen en voor mobilisatie na gewrichtsblessures in de arm en schouder. Het grote verstelbereik van de aandrijfeenheid maakt een uitstekende positionering van de ashoogte mogelijk voor zowel staande als zittende training.
De beweging zelf kan voorwaarts en achterwaarts worden uitgevoerd en de standaard, in lengte verstelbare crank kan worden omgeschakeld naar een synchrone, zogenaamde handbike-modus!
De synchrone bewegingsvolgorde is natuurlijk ook de optimale training voor rolstoelgebruikers. Het ontwerp van het frame maakt het voor veel rolstoelgebruikers mogelijk om te fietsen zodra het zadel is verwijderd.

NIEUW: 900 monitor!!! De motion line 900 monitor bevat alle functies die nodig zijn voor de volgende generatie medisch gecertificeerde, professionele cardiotoestellen en maakt superieure trainingsmethoden en systeemintegratie mogelijk. Het capacitieve 7'' touchscreen overtuigt met diverse, aantrekkelijke weergaven en een verbeterde visualisatie van trainingsprocessen, terwijl het toch eenvoudig in gebruik is.
Weinig zichtbaar, maar vandaag de dag belangrijk in de dagelijkse training, zijn de verschillende netwerkmogelijkheden. Naast RFID-identificatie is het nu ook mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van NFC en barcodes. Net als identificatie kan ook gegevensoverdracht naar het trainingscontrolesysteem op verschillende manieren gebeuren, waardoor de apparaten eenvoudig en draadloos in een controlesysteem kunnen worden geïmplementeerd.

OPTIES:
prestatiepakket (Qi-oplaadmogelijkheid, max. 550 watt, met voeding vanaf 7 watt)
connect-pakket voor systeemintegratie (RFID, NFC, Bluetooth® Low Energy, streepjescodes)
programmapakket (8 extra trainingsprogramma's, binnenkort: programmaopslag)
all-in pakket

7-inch capacitief aanraakscherm
Polar® Bluetooth® Smart verbinding, naar beneden compatibel
Mono-riem aandrijving
gekalibreerde en herkalibreerbare, stille HBS-rem
netonafhankelijke werking
vervaardigd volgens DIN EN ISO 20957-1 S-A-I, DIN EN ISO 20957-5 S-A-I, DIN EN 60601-1-2
medische hulpmiddelen gecertificeerd volgens 93/42 EWG, klasse IIa
medisch vermogensbereik: 15 - 500 watt, toerentalonafhankelijk
vermogensbereik fitness: 25 - 500 watt, onafhankelijk van toerental
toerentalbereik: 15 - 140 omw/min
max. gewicht gebruiker: 150 kg/330 lbs
afmetingen: ongeveer 116 x 77 x 155 cm (L x B x H), ongeveer 98 kg/216,1 lbs
Brochure