Motion Cross 900 MED

Motion Cross 900 MED

De motion cross 900 elliptische trainer helpt om mensen met een grotendeels zittende levensstijl rechtop te krijgen en hun hele lichaam te laten bewegen. De geleide beweging maakt een snelle en veilige start van de training mogelijk. Lange cranks en een ergonomische verbinding van arm- en beenbeweging zorgen voor een vloeiende pas en een aangename beweging. Een selecteerbare toerenbegrenzing en de automatische vermindering van de beweging aan het einde van de training zijn zeer welkome veiligheidsfuncties. De oefening is gemakkelijk aan te leren, zodat weinig personeel gebonden is aan het trainen van mensen. In vergelijking met andere machines op de markt is de beweging zeer soepel en gewrichtsvriendelijk. Omdat deze machine optioneel ook als medisch product verkrijgbaar is, is de lage minimale instaphoogte van 18 cm erg gunstig.

NIEUW: 900 monitor!!! De motion line 900 monitor bevat alle functies die nodig zijn voor de volgende generatie medisch gecertificeerde, professionele cardiotoestellen en maakt superieure trainingsmethoden en systeemintegratie mogelijk. Het capacitieve 7'' touchscreen overtuigt door veelzijdige, aantrekkelijke weergaven en een verbeterde visualisatie van trainingsprocessen, terwijl het toch eenvoudig te bedienen is.
Standaard op de fietsergometer, de ligfiets en de elliptische trainer is nu ook een index van de krachtverdeling tussen het rechter- en linkerbeen, ons bewegingsbalanssysteem light, dat alle orthopedische en neurologisch patiënten helpt om zo symmetrisch mogelijk te werken.

OPTIES:
prestatiepakket (Qi-oplaadoptie, max. 950 watt)
connect-pakket voor systeemintegratie (RFID, NFC, Bluetooth® Low Energy, streepjescodes)
programmapakket (extra programma's, serious games)
all-in pakket: prestatie + connect + programmapakket
boosted cross - toename gebruikersgewicht tot 200 kg/440 lbs

7-inch capacitief aanraakscherm
Polar® Bluetooth® Smart verbinding, neerwaarts compatibel
mono-riemaandrijving, zelfstellend
gekalibreerd en opnieuw kalibreerbaar, stille HBS-rem
zijafhankelijke vermogensweergave
netonafhankelijke werking
vervaardigd volgens DIN EN ISO 20957-1 S-A-I, DIN EN ISO 20957-9 S-A-I, DIN EN 60601-1-2
medische hulpmiddelen gecertificeerd volgens 93/42 EWG, klasse IIa
vermogensbereik medisch & fitness: 100 - 500 watt gebruikersvermogen, snelheidsonafhankelijk of 15 - 500 watt remvermogen - alternatief configureerbaar
toerentalbereik: 15 - 140 omw/min
max. gewicht gebruiker: 150 kg/330 lbs
afmetingen: ongeveer 200 x 65 x 169 cm/78,8 x 25,6 x 66,6'' (L x B x H), ongeveer 101 kg/223 lbs
Brochure