Motion Stair 900 MED

Motion Stair 900 MED

Traplopen is een klassieke cardiovasculaire training. De intensieve en geïsoleerde training concentreert zich voornamelijk op de bilspieren en kan zeer effectief zijn. De motion stair heeft een onafhankelijk trappensysteem en biedt een handgreepontwerp dat zowel vrij klimmen als een armondersteunde training mogelijk maakt. De tredehoogte en snelheid kan door iedereen worden aangepast en daagt vooral de coördinatieaspecten van de training uit. Het Auto-Weight System meet het gewicht van de gebruiker om het wattage en de calorieweergave nauwkeuriger te berekenen. De grote comfortabele voetplaten, het vliegwiel en de V-vormige aandrijfriem zorgen voor een unieke bewegingsstap en een zeer soepele workout.

NIEUW: 900 monitor!!! De motion line 900 monitor bevat alle functies die nodig zijn voor de volgende generatie medisch gecertificeerde, professionele cardiotoestellen en maakt superieure trainingsmethoden en systeemintegratie mogelijk. Het capacitieve 7'' touchscreen overtuigt met diverse, aantrekkelijke weergaven en een verbeterde visualisatie van trainingsprocessen, terwijl het toch eenvoudig in gebruik is.
Weinig zichtbaar, maar vandaag de dag belangrijk in de dagelijkse training, zijn de verschillende netwerkmogelijkheden. Naast RFID-identificatie is het nu ook mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van NFC en barcodes. Net als identificatie kan ook gegevensoverdracht naar het trainingscontrolesysteem op verschillende manieren gebeuren, waardoor de apparaten eenvoudig en draadloos in een controlesysteem kunnen worden geïmplementeerd.

OPTIES:
prestatiepakket (Qi-oplaadoptie)
connect-pakket voor systeemintegratie (RFID, NFC, Bluetooth® Low Energy, streepjescodes)
programmapakket (extra programma's, programmageheugen)
"all-in-pakket: prestatie + connect + programmapakket

7-inch capacitief aanraakscherm
Polar® auto-aansluiting (5kHz & Bluetooth®), neerwaarts compatibel
pedaalonafhankelijk systeem met 32 cm maximale instaphoogte
krachtige, stille HBS rem
netonafhankelijke bediening
vervaardigd volgens DIN EN ISO 20957-1 S-A-I,
DIN EN ISO 20957-8 S-A-I, DIN EN 60601-1-2
Vermogensbereik: 4 - 27 m/min zinksnelheid
medische hulpmiddelen gecertificeerd volgens 93/42 EWG, klasse IIa
max. gewicht gebruiker: 150 kg/330 lbs
afmetingen: ca. 102 x 73 x 160 cm/40,2 x
28,8 x 63'' (L x B x H), ca. 79 kg/175 lbs
Brochure