Sintesi Pro Elite

Sintesi Pro Elite

Sintesi - Uw digitale krachttrainingstoestel

Sintesi is een nieuw state of the art innovatief krachttrainingstoestel. Controleer de zwaartekracht, train als nooit tevoren en laat u verrassen door de gepatenteerde Dynamic Vectoring technologie, waarmee de Sintesi vrije gewichten, elastische weerstand, roeimachines en vele andere traditionele apparaten kan simuleren.
Het systeem bestaat uit 2 bakens die horizontaal op de vloer, of verticaal tegen de muur geplaatst kunnen worden.
Verticaal:
Sintesi is eenvoudig aan de muur te bevestigen, vereist minimale ruimte voor een maximaal esthetisch effect. Het kan ongebruikte ruimtes zoals hoeken of kolommen maximaal benutten. Ideaal voor functionele training, beenisolatieoefeningen, sprints, buikspieroefeningen en meer.
Horizontaal:
De voetplank biedt een stevige basis om de kracht van de virtuele zwaartekracht in zijn meest natuurlijke vorm te ervaren. Ideaal voor basisoefeningen zoals stretchen, squats, deadliften en meer.

Vele trainingen/modules zijn mogelijk met het systeem: isokinetisch, isotoon, variabele weerstand, vibratie, magnetisch, visceus,... en vele andere.

Met de meegeleverde tablet kunt u met één druk op de knop alles instellen, uw prestatiegegevens in realtime bekijken en uw trainingen naar een hoger niveau tillen. De begeleide trainingsmodus van Sintesi stelt automatisch uw totale workout in en selecteert de juiste oefeningen en gewichten om de beste resultaten te behalen en uw doelen te bereiken.

De buisvormige modules wegen elk minder dan 10 kg, het footboard weegt 55 kg. Sintesi is een energiezuinig systeem en verbruikt niet meer dan 500 W omdat het de energie opslaat die je opwekt wanneer je beweegt.
Met het snelontgrendelingssysteem van Sintesi kunt u in slechts enkele seconden overschakelen van de verticale naar de horizontale configuratie of omgekeerd. Bevestig de Sintesi-module aan de beugel met een simpele klik, sluit het netsnoer aan en je bent klaar om met je training te beginnen.
Brochure