Emotion Cardio toestellen

Emotion Cardio toestellen

Specifiek voor medisch gebruik heeft Emotion fitness een gecertificeerde lijn van cardio apparaten ontwikkeld die voldoet aan de hoogste kwalitatieve, veiligheid en wettelijke voorschriften voor gebruik in medische installaties.
Unieke kenmerken:

Intuïtieve Multicolor backlight display

Medical CE-Certificatie MDR, Class IIa

Off-grid (geen stroomtoevoer nodig)

Wifi-geconnecteerd, RFID patiënten herkenning

Diverse persoonlijke revalidatie- en trainingsprogramma’s mogelijk

Hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk

Multicolor backlight Display
Dit bedieningspaneel is intuïtief en is voorzien van een multicolor backlight dat feedback geeft op bepaalde parameters gedurende de sessie. 1 blik over de zaal en men ziet waar het goed en niet goed gaat.

Revalidatie en trainingsprogramma
Elk toestel is voorzien van 3 standaard programma’s (Quick, Watt, Pulse). De optimale gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit kan bovendien nog verbeterd worden door het optionele speciaal ontworpen ‘Therapie programma’ dat oa het effectieve intervalporgramma bevat.

Off-Grid gebruik van de toestellen
Deze cardioapparatuur heeft geen stroomtoevoer nodig! Ze wekken zelf hun eigen stroom op door het trappen van de pedalen of crancks. Bij het voelen van een kleine beweging gaat het scherm reeds aan voor invoer of patiëntenherkenning. De toestellen communiceren daarnaast met het netwerk via WIFI connectie. Hierdoor kunnen deze toestellen overal vrijstaand geplaatst worden, met uitzondering van de loopbanden (Deze vereisen wel stroomtoevoer).

Emotion biedt een uitgebreid gamma aan cardio-toestellen die in detail beschreven zijn op onze (website)