Reinbold Kracht-toestellen

Reinbold Kracht-toestellen

Proline van Reinbold is de nieuwe standaard op het gebied van medische krachttraining apparatuur enis de perfecte combinatie van kosteneffectiviteit, Duitse topkwaliteit, functionaliteit en een prachtig design. Alle Reinbold toestellen zijn medisch gecertificeerde kracht-toestellen en worden volledig geïntegreerd binnen het cardio-kracht concept!
Unieke kenmerken

Zowel agonistische als antagonistische werking

Alle toestellen zijn afgewerkt in een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk materiaal en zijn zeer hygiënisch.

Kleur van bekleding is personaliseerbaar

Alle toestellen zijn voorzien van een geluidsdempend materiaal

Wifi-geconnecteerd, RFID patiënten herkenning

Voorzien van specifieke weerstandsoverdracht die aansluit bij de specificiteit van de beweging wat voor extra veiligheid zorgt bij de patiënt

2 toestellen in 1
Alle kracht-toestellen van Reinbold bieden de mogelijkheid tot 2 niet-simultane oefeningen op 1 toestel (zowel agonistische als antagonistische werking). Zo kan je bvb op 1 toestel zowel leg extension als leg curl trainen. Dit geeft zowel een economisch- als ruimtevoordeel.

Eenvoudig in gebruik
Alle toestellen kunnen op een zeer eenvoudige manier aangepast worden aan de patiënt met een beperkt aantal handelingen. Bovendien zijn alle toestellen heel compact en onderhoudsvriendelijk wat de hygiëne alleen maar ten goede komt.

Veilige en aangepaste revalidatie
Dankzij het speciale ontwerp en specifieke weerstandsoverdracht (CAM-principe) bieden de toestellen betere veiligheid en wordt het risico op overbelasting beperkt. Het startgewicht en startweerstand is erg laag, dus door iedereen te gebruiken. Bovendien kan men de ROM aanpassen indien nodig.

Reinbold biedt een uitgebreid gamma aan kracht-toestellen die in detail beschreven zijn op onze website (https:/samcon.be/Sportmedisch/Cardio-en-kracht-training)