H/P/COSMOS - Locomotion - Airwalk systeem

H/P/COSMOS - Locomotion - Airwalk systeem

Bij neurologische revalidatie is het belangrijk dat de patiënt zo vroeg mogelijk begint met trainen. Daarom is een individueel en optimaal gewichtverlagingsysteem van cruciaal belang voor de patiënt. Het wegingsysteem van de h / p / cosmos airwalk ondersteunt een natuurlijk looppatroon. De éénpuntsophanging maakt dynamische op en neergaande beweging mogelijk tijdens het lopen en biedt tegelijkertijd bewegingsvrijheid en rotatie waar gewenst.
Degenen die willen leren lopen ... moeten lopen! Functionele training op een loopband is daarom een ​​belangrijk onderdeel van een neurologische behandelingsfaciliteit. Tegelijkertijd is voortbeweging in de praktijk niet altijd gemakkelijk te implementeren. Het begint wanneer een rolstoelpatiënt met de therapie begint.
Het is al een uitdaging om op de loopband te komen. Daarom heeft h / p / cosmos het systeem uitgerust met een ergonomische rolstoelhelling. Verder bevatten de leuningen telescopische verlengstukken die 55 cm uitgetrokken kunnen worden om extra steun aan de patiënten te geven. Ze kunnen de leuningen in veel gevallen helpen en vasthouden, zelfs tijdens het betreden van de loopband. En de meeste patiënten helpen graag als we hen dergelijke hulpmiddelen geven.
Daarna kunnen ze recht uit de rolstoel gaan staan ​​met ondersteuning van het h / p / cosmos airwalk® vest en het wegingssysteem dat de individuele aangepaste leuningen vasthoudt. Zodoende kan de therapie zonder veel moeite met succes beginnen