MetaLyzer 3B (R3) Performance Package

MetaLyzer 3B (R3) Performance Package

De Cortex Metalyzer 3B is een stationair cardiopulmonair inspanningstest-systeem dat verfijnd is en gebruik maakt van de klinisch bewezen breath-by-breath/intrabreath technologie. De Metalyzer 3B is een ideaal systeem voor de inzet in testomgevingen die het uiterste vragen, zoals bij sportprestaties. Het product heeft namelijk een hoog prestatieniveau.
Daarnaast is de Metalyzer 3B een uitstekend product om in te zetten voor nauwkeurige analyses. Breath-by-breath/intra-breath metingen zorgen namelijk voor accurate analyses van inspanningsparameters. De software die bij dit product hoort, is krachtig en zorgt voor snel beschikbare en gemakkelijk te evalueren eindrapport die ook met elkaar te vergelijken zijn.
Enkele belangrijke kenmerken van de Metalyzer 3B zijn de geïntegreerde SMART-technologie waardoor het mogelijk is om draadloos te communiceren met de PC. De technologie kan ook worden ingezet om het apparaat te synchroniseren met andere, draadloze componenten.

Bij de Cortex kunnen diverse ECG systemen geïntegreerd worden. De meeste gebruikte combinatie is die met Customed ECG. Vanuit de software kunnen de meeste ergometers en loopbanden worden aangestuurd.

De Metalyzer wordt geleverd inclusief:

O2 Analyzer

Triple V volume transducer

Polar harstlag set H7 (Bluetooth SMART)

Bluetooth USB-adapter

Cortex donkerblauw gezichtsmasker (small en medium incl. adapters)

Hoofdkap voor volwassenen

Sample Line met Nafion tube (2 meter)

USB-PC kabel en stroomkabel

MetaSoft Studio software

Draagkoffer

Handleiding
Brochure