MetaMax 3B (R2) performance package

MetaMax 3B (R2) performance package

De Cortex Metamax 3B is een draagbare oplossing voor het doen van inspanningsonderzoek. Dit product communiceert door middel van Bluetooth waardoor live data kan worden verkregen. Belangrijke data zoals de hartslag en koolstofdioxide uitstoot wordt weergegeven op de bijbehorende Cortex afstandsbediening.
De METAMAX® 3B wordt al geleverd met de meest gebruikte hardware- en software-opties op het gebied van sport- en preventieve geneeskunde. Het bevat ook de CORTEX GPS-module en een stationaire set voor optimaal gebruik van de METAMAX® 3B in een laboratorium met een externe stroomvoorziening. Bovendien bevat het pakket een kalibratiekit en een groter aantal verbruiksartikelen.

Features:

Een bereik van 1000 meter dankzij Bluetooth Long Range technologie. Hierdoor is de dataoverdracht van de software naar de Metamax 3B stabieler.

Een nieuwe Cortex afstandsbediening met touchscreen welke belangrijke data als hartslag, zuurstofinname, ademhalingsfrequentie, koolstofdioxide uitstoot en belasting tijdens een veldtest laat zien. Dit maakt het meenemen van een laptop of PC overbodig.

Makkelijke connectie van kabels dankzij push pull connectors. De connectors hebben allemaal verschillende kleuren en technische codes zodat ze niet door elkaar kunnen worden gehaald.

GPS voor het meten van snelheid en hoogteverandering.

Monitoren van de hartfunctie met een polsriem of 1- of 3- kanaals ECG-gordel.
Brochure