MAD-UP PRO BFR training

MAD-UP PRO BFR training

MAD-UP Pro biedt gezondheids- en sportprofessionals een veilige en geïndividualiseerde tool van bloedstroombeperking (BFR) voor de preventie en het beheer van spierdeficiënties.

Hoewel het al lang wetenschappelijk bewezen is dat BFR Training - of KAATSU Training - spiergroei bevordert, had de methode meer gebruiksveiligheid nodig om zich aan te passen aan de medische context van spierversterking en functionele revalidatie. Betrouwbaarheid en comfort zijn ontwikkeld om nu een efficiënte methode te bieden voor zorg, revalidatie en prestaties.

MAD-UP heeft een innovatief hardwareapparaat ontwikkeld dat in staat is om een BFR-trainingssessie optimaal en veilig te personaliseren. Erkend als de benchmark voor BFR Training wereldwijd, dankzij de continue compressieregeling, het gebruiksgemak en de speciale protocollen. De Mad-Up Pro maakt fysieke oefeningen mogelijk voor therapeutisch en sportief beheer van bijna 90% van de gewrichten van de bovenste en onderste ledematen.

Belangrijkste functies

Fysiologische analyse: Voor een veilige oefening bepaalt de Mad-Up de druk die is aangepast aan het ledemaat van elke gebruiker voor een veilige, comfortabele en efficiënte oefening.

Met de gepatenteerde technologie van MAD-UP Pro kun je de druk die op de ledematen wordt uitgeoefend aanpassen via de manchetten.

Tijdens een sessie wordt de druk in realtime geregeld en gesynchroniseerd met beweging en spiercontractie.

De fysiologische evolutie van de gebruiker wordt continu geanalyseerd en er wordt rekening mee gehouden.

MAD-UP Pro is perfect intuïtief te gebruiken. Het apparaat geeft real-time visuele en audiofeedback via het touchscreen display.

De regeldrukslang is verkrijgbaar in verschillende maten, terwijl de manchetbreedte is ontworpen voor maximaal comfort en veiligheid. Accessoires zijn eenvoudig te desinfecteren en te hergebruiken.