TMG - Tensiomyography

TMG - Tensiomyography

Tensiomyography is een evidence-based methode die het meten van de contractiekarakteristieken van individuele spieren mogelijk maakt - het vermogen van de spier om te samentrekken / ontspannen. Deze informatie is cruciaal voor de identificatie van het letselrisico.

Tensiomyography is een snel evoluerende technologie die niet-invasief, praktisch, snel en betrouwbaar is. Het helpt om de beoordeling van de efficiëntie van een bepaald behandelprotocol te kwantificeren of te verbeteren. De specifieke spiercontractie-eigenschappen die belangrijk zijn voor medische en prestatiemedewerkers, die op zoek zijn naar een echt inzicht in de status van een individuele spier.

De troeven van TMG S2 zijn de eenvoud, flexibiliteit en compatibiliteit met andere methoden en toepassingen op het veld. Atleten kunnen binnen een paar minuten worden geprofileerd, gevolgd en begeleid door de revalidatie of training. In tegenstelling tot statische medische beeldvorming, onthult TMG S2 het echte functionele vermogen van spieren zonder overmatige kosten, tijd of reizen. Beoordelingen zijn pijnloos, vereisen geen inspanning van de sporter en kunnen zelfs worden gedaan tijdens de fasen van het verkrijgen van essentiële, duidelijke en objectieve benchmarks.


Trainingsoptimalisatie

Letselpreventie

Snelheidsontwikkeling

Speler selectie

Bewegingsanalyse

Functionele Muscle Strain / Fatigue Diagnostics

Rehabilitation Monitoring

Neuromusculaire risicobeoordeling

Acute / chronische diagnose van spierveranderingen

Niet-invasieve bepaling van spiervezelsamenstelling

TMG S2 meetapparatuur voor de detectie van contractie spier eigenschappen bevat:

Digitale comparator (sensor) G30 met kabel

Statief met hydraulische hand en HW voor bevestiging van sensor, zak

TMG - S2 elektrostimulator en elektronica voor signaalverwerking, kabel met USB-connector

incl 10 uur training

Software TMG-OK, (Engelse gebruikersinterface)

Steunkussens

Lap Top
Brochure